URSUS s-a scos frumos, elegant, cât de cât

Pe 17 Iulie a avut loc concertul Robbie Williams, în Piaţa Constituţiei. Concert bun organizare proastă, c-aşa e în ţara noastră. Pe marginea evenimentului multe rânduri s-au scris şi poate încă se mai scriu, multe blesteme s-au aruncat şi pe bună dreptate şi multă sete a fost. Apoi s-a întâmplat ceva.

“Am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L)”, a anunţat URSUS pe pagina de Facebook. Mesajul complet conţine şi alte lămuriri.

pozuca

Astfel, în cadrul trio-ului care a dat formă evenimentului – organizator, prestator servicii artistice şi furnizor de bere -, jocurile de putere au stat cam aşa:

  • prestatorul de servicii, prestaţie extraordinară
  • organizatorul, prestaţie mediocră spre slabă
  • furnizorul de bere, aliatul organizatorului, a văzut că e groasă şi s-a gândit să o subţieze. S-a distanţat de organizator şi, practic, l-a afundat şi mai tare în mocirlă, prin inteligenta mişcarea făcută.

Deşi cumva nici măcar nu a fost vina URSUS pentru cozile enervante şi epuizante de la bere, reprezentanţii iubitei beri s-au jenat ei înşişi de nesimţirea organizatorului. Mai precis PR-ul din spate a fost unul profesionist.

Frumos, elegant, cât de cât. Frumos da, elegant da. Să vedem acum câţi vor primi 6-pack-ul, oare se va acoperi integral numărul solicitanţilor, sau se va acoperi acel număr… cât de cât?

Advertisements
URSUS s-a scos frumos, elegant, cât de cât

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s