Piraţii din Caraibe vs. Escape Room cu piraţi

Doar la nivel de idee, la nivel de concept, pentru că nu fac nicio critică de film şi nici nu evadez prea des din camere. Ce vreau să spun e că acest ‘vs.’ trebuie transformat în ‘&’ pentru o experienţă cu adevărat completă.

Mai e un film care tratează pirateria, cpt. Phillips, cu Tom Hanks, care înfăţişează the real *hit from our times. Oare cum s-ar putea transborda într-un Escape Room toată atmosfera de acolo? Poate există deja şi nu ştiu eu. Mă voi interesa.

douaaaaaaaaaaa

Dar cum ar fi ca Jack Sparrow să fie prezent cu tot cu actorul care-l impersonează într-un asemenea Escape Room? Vânzările ar exploda!!! Nu că Johnny Depp nu ar fi făcut o surpriză unei fetiţe aflată în suferinţă cu o vizită în costum de Jack Sparrow, a făcut asta şi e un fapt lăudabil, dar ideea mea este pur comercială.unaaaaaaaaaaaaaaa

Actori cunoscuţi care să fie în cameră. Preţuri mult mai mari dar hei!, ai şansa unor poze magnifice şi a unor autografe (nu pe hărţi). Bine, nu-l văd aici pe Florin Te-Pup-Mă Piersic, dar un Marius Manole, că tot este atât de îndrăgit, merge foarte bine!

treiiiiiiiiiiiiiiiii

Voi, cei implicaţi în asemenea proiecte, v-aţi gândit la asta?

Advertisements
Piraţii din Caraibe vs. Escape Room cu piraţi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s