Ce iti rezerva astrele pentru luna Haprilie

BERBEC

Multe nopți în care colegul de furt îți spune “Bă berbecule!” atunci când furi roțile unei biciclete dar îi lași cadrul. Zilele le petreci mai mult pe la colțul străzii, joci barbut și câștigi, sau pierzi și ești jucat în picioare.

 TAUR

Ți se sugerează ca înainte să mergi la furat, să-ți spui în gând o rugăciune de încurajare : « Taur, tăurașul meu, ce mi te-a dat Bossuleu… ». Dupa ce furi, ar fi mai bine să-ți ții în frâu pornirile de « Cine e jupânu’, cine e stăpânu’ ».

 GEMENI

La ceas de seară, într-o zonă cu flori,  țiganul gemen își închide florăria. Unul se alege cu profitul, și cel de-al doilea cu bacșisul. Every fuckin’ day, mâncația-și!

 RAC

Racii, că m-apucă dracii, luna asta învață mersul înainte spre pârnaie, pentru că au mers înapoi și au recidivat.

LEU

Tu, ăsta din zodia leului, n-ai parte nici luna asta de euroi, ci numai de lei românești pe care să le sugă aparatele în timp ce aștepți 3 lămâi ca să îți iasă bani de pâine până mâine.

 FECIOARĂ

Luna Haprilie este numai bună pentru dispariția acestei zodii care e de râsul curcilor. Nu se mai poartă fecioria, se cauta pirande numai bune de turnat cerșetori din aia pe atât de mici, pe atât de tupeisti.

 BALANȚĂ

Balanța va rămâne și luna asta simbolizată sub formă de cântar de fer vechi. Cu cât balanța se balansează mai mult, cu atât vin bani mai mulți de pe urma șinelor de cale ferată furate.

 SCORPION

Cu veninul de țigan nu te pui! Luna asta veninul va avea ca echivalent lama de briceag, vârful de bici care bate calul și românul, spurcătura și untura.

SĂGETĂTOR

Toți puradeii care sunt porecliti Săgeată vor avea parte de bairamuri cu salam țigănesc, în Haprilie parizerul negociat la nivel de 1 leu si 20 de bani nu mai are căutare.

 CAPRICORN

In Haprilie, toți vecinii din cartier sărbătoresc și se veselesc și îsi dau cu ce apucă în frunte pentru a apărea, după tradiții, multe semne de bună purtare.

 VĂRSĂTOR

Aștia care se laudă prin autobuz că și-au vărsat mațele de dimineață după beția de aseară au voie să se mai laude cu asta până la sfârșitul lunii.

 PEȘTI

Hehe, aici interesantă treabă, peștii vor afla în luna Haprilie că “marfa” e mai valoroasă în strainătățuri, acolo unde lumea e mai darnică și mai dornică.

Advertisements
Ce iti rezerva astrele pentru luna Haprilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s