SOLUTIA PENTRU SINUCIDERILE DE LA METROU

Fie că ne gândim la vieţile celor care aleg să se omoare astfel sau că ne gândim doar la înlăturarea unei cauze frecvente de întârziere sau blocare a circulaţiei garniturilor de metrou, soluţia trebuie găsită, şi asta urgent!

Cunoaştem faptul că aceşti nefericiţi se aruncă în faţa metroului, mai rare spre deloc sunt cazurile în care se aruncă de sus, de la 10-15 metri înălţime. Aşadar, de ce nu se iau măsuri preventive în acest sens?

nu

În momentul în care botul metroului ajunge pe peronul staţiei, viteza este de 30-40 km/h, deşi încetinirea e deja începută. Sinucigaşii pândesc şi se aruncă exact atunci. Sinucigaşii ştiu. Dar ce-ar fi dacă trenul ar încetini înainte şi efectiv ar intra pe peron deja încetinit?

Această măsură revoluţionară, să zicem, va scădea oare numarul sinucigaşilor de la metrou, sau doar va schimba modalitatea de curmare a vieţii la metrou? Oricum ar fi, cine moare la 10 metri sub pământ va ajunge la doar 2 metri sub pământ, oare putem numi asta evoluţie?

Advertisements
SOLUTIA PENTRU SINUCIDERILE DE LA METROU

5 thoughts on “SOLUTIA PENTRU SINUCIDERILE DE LA METROU

 1. daca vrei sa te sinucizi oricum o faci, chiar daca o faci la metrou sau in alta parte, problema este mult mai adanca de 10 metri…trebuie lucrat in alta parte, la cauza nu la efect.

  Like

 2. Stefan says:

  Dar dupa aceea nu tot tu te superi ca faci mult din Eden de la Victoriei pana la saorma In Unirii ? Si pana la urma, mai redu din ei, da-i la boala, ca de treaba n-au chef, cu solutii din astea nu vin si nici chef de viata aparent n-au.

  Like

  1. s1lv1anapollo says:

   Da, faci mai mult cu 20 de secunde per statie, pe toata Magistrala 2 drumul se prelungeste cu 4 minute, si in intervalul Victoriei-Unirii doar cu unul… Si observ un sarcasm, dar nu inteleg pana la final la ce te referi.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s